Pengikut

Rabu, 3 September 2014

Bocor lagi....

Assalamuaikum...
Salam Sejahtera..

Manjung sekarang ni musim hujan.boleh dikatakan selang sehari mesti hujan...sejuk..best...no more jerebu macam bulan puasa haritu....tapi yang tak bestnya hujan dalam rumah jugak...uwaaaaaaaa....tapi nasib baik la bocor dalam bilik air..tak ada la sakit hati sangat. tp tengok siling bilik air tu dah tak cantik la..dah 3 kali pergi report...tak ada yang datang repair pun lagi...sekarang ni rumah masih dalam waranti developer. sampai 1tahun setengah kerani YNH tu cakap. Sebab tu la jugak anakMomy tak upah orang buat. macam kedekut kan?hehe

bocornya pulak dalam bilik air master bedroom je. Nasib baik tempat-tempat lain tu ok. Sebelum musim panas tu dah bocor jugak. Dah pernah uncle tu datang repair... ni bocor lagi.. lagi dasyat dari yang sebelum ni..sabar je la....ni la risiko rumah sendiri..kalau rumah sewa..bagitau tuan rumah je.tak payah susah-susah fikir..

2 ulasan:

  1. =) berkat kesabaran...dah ada orang datang repair...belum uji lagi masih bocor ke tak sebab lama tak hujan...

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...