Pengikut

Isnin, 25 Mac 2013

P1 vs TV

Dasyat tak tajuk entry tu....hihi macam paham tak paham kan..kiki meh nak explen sikit.
P1 adalah line internet yang anakMommy gune..ade banyak lagi line internet yang lain macam streamyx,unifi ape lagi ek..hm ape-ape je la line yang ade kat Malaysia ni..

TV pulak merujuk kepada tv yang anakMommy guna iaitu tv LG yang gemuk.Duit takde nak tukar LCD..hikhik nak kumpul duit nuff dulu.huhu

so ape kaitan P1 dan tv ni..ni la kaitannye...sejak dari Jumaat,22/3/2013 jam 5pm line internet tibe-tibe je xde...kuat memori anakMommy ni kan..bukan ape..time tu anakMommy    baru je masuk bilik air.tibe-tibe budak debab a.k.a anakku sebut alaaaaaa...mane..mane...nak dijadikan cerite siaran tv kat umah ni kawen dengan P1 sebab anakMommy guna skybox..da lame tak melanggan astroo ni..kalo internet xde...xde la siaran tv..

sekarang ni P1 wat hal...dari petang Jumaat tu sampai arini (dah Isnin tau)4 hari xde line....da 4hari jugak tak tengok tv..da la cuti skola pulak tu....uwaaaa.....budak debab tu boring da...asik sembang ngn mami je...nak nyanyi-nyanyi lagu Hi-5 kat disney junior pun da xdpt..

nasib la ade hp canggih skit.bleh la nak ngintai2 pe yang jadi dunia hujung jari ni..tapi tak puas la surfing guna hp..kecik sangat..tapi atleast dapat la jugak update blog guna hp ni..blogwalking and main isi duit dalam tabung pun terjejas jugak... =(

tibe-tibe rasa nak pakai ipad/tab...ntah ape ka kaitannye kan...hihi

p/s:malam ni citer  JODOH kat astro ria...xdapat la tengok camni...

Sabtu, 16 Mac 2013

Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun

klik sini untuk join GA
The birthday boy

hepi bestday to you...
hepi bestday to you..
hepi bestday to akiff
hepi bestday to you....

23 March 2013

semoga aKiFf jadi anak yang soleh 
dan
berjaya di dunia & akhirat

p/s: siapa yang nak join boleh la klik sini..tarikh tutup 23/3/2013

Rabu, 13 Mac 2013

SPM 2012

Assalamualaikum...
Salam petang...

Harini dah 13 Mac 2013...dan membawa maksud keputusan Sijil Pelajaran Malaysia atau ramai orang sebut SPM akan keluar minggu hadapan (20 Mac 2013).. Aaaaaaaaaaaa!!! sila jerit kuat-kuat.. Takot tak..takot tak..gegegege sambil menggigit jari

info baru:

result SPM 2012 pada 21 Mac 2013 
                                                          Gambar ihsan pakcik google


Bukannya aM yang ambil SPM ni..tapi anak murid batch 2011/2012...tapi biasa la..cikgu yang gerun lebih....wakakaka...macammana la keputusan murid-murid aM kan..harap-harap semuanya berjaya..

Kepada semua yang bakal menerima keputusan STPM, tarikhnya adalah pada 18 Mac 2013. Awal beberapa hari je dari result SPM.

Kepada mak ayah cikgu cikgi makcik pakcik murid pelajar yang terlibat..........marilah kita countdown tarikh keramat...

p/s: nak sembahyang hajat pun boleh..

Jumaat, 8 Mac 2013

Baby Bullet Blender

assalamualaikum
Selamat Petang Jumaat....

Mommy to be n mommy baru macam aM ni mesti nak yang terbaik untuk anak kan....
aM saja nak share dengan semua mommy and daddy pasal baby bullet blender..tau? ala..blender untuk baby...katanya senang digunakan dan menjimatkan masa.aM xpernah ada lagi blender ni...baru nak beli..tunggu punya tunggu promosi kat groupon la..milkadeal la...akhirnya promosi yang ditunggu ada juga...ahahaha...

ni la yang aM nak share...


sekarang ni ada promosi kt mydeal baby Bullet Blender @myDeal RM128 je...giler-giler murah...aM tengok kat facebook ada yang jual dengan harga RM200..harga sebenarnye RM300..rasanya la...xpun RM299..selalukan macam tu..ada 9sen sen...

aM pun baru nak beli ni..guna ke tak tak tau la...hehe (ni la yang selalu myhubby bebelkan.beli tapi tak guna)

cepat..cepat..promosi sampai pukul 12 tengah malam ni je-8hb32013 je...


Selasa, 5 Mac 2013

My 1st entry

assalamualaikum dan salam 1malaysia...

My first entry ni...xtau nak tulis apa...hakhak...teruja pun ada.macam xpercaya je ada blog sendiri...kuikuikui...semuanya bermula dengan cerita hoooree!hooree!terus rasa nak ada blog..

selamat datang ke dunia blogging nAjEehAn...

hm..nak kena cantikkan blog ni..kosong sangat...

ps:meh la jadi antara follower yang terawal saya..wink ♥♡★☆
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...