Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2013

P1 vs TV

Dasyat tak tajuk entry tu....hihi macam paham tak paham kan..kiki meh nak explen sikit.
P1 adalah line internet yang anakMommy gune..ade banyak lagi line internet yang lain macam streamyx,unifi ape lagi ek..hm ape-ape je la line yang ade kat Malaysia ni..
TV pulak merujuk kepada tv yang anakMommy guna iaitu tv LG yang gemuk.Duit takde nak tukar LCD..hikhik nak kumpul duit nuff dulu.huhu
so ape kaitan P1 dan tv ni..ni la kaitannye...sejak dari Jumaat,22/3/2013 jam 5pm line internet tibe-tibe je xde...kuat memori anakMommy ni kan..bukan ape..time tu anakMommy    baru je masuk bilik air.tibe-tibe budak debab a.k.a anakku sebut alaaaaaa...mane..mane...nak dijadikan cerite siaran tv kat umah ni kawen dengan P1 sebab anakMommy guna skybox..da lame tak melanggan astroo ni..kalo internet xde...xde la siaran tv..
sekarang ni P1 wat hal...dari petang Jumaat tu sampai arini (dah Isnin tau)4 hari xde line....da 4hari jugak tak tengok tv..da la cuti skola pulak tu....uwaaaa.....budak debab tu bori…

SPM 2012

Assalamualaikum...
Salam petang...

Harini dah 13 Mac 2013...dan membawa maksud keputusan Sijil Pelajaran Malaysia atau ramai orang sebut SPM akan keluar minggu hadapan (20 Mac 2013).. Aaaaaaaaaaaa!!! sila jerit kuat-kuat.. Takot tak..takot tak..gegegege sambil menggigit jari

info baru:

result SPM 2012 pada 21 Mac 2013
Gambar ihsan pakcik google


Bukannya aM yang ambil SPM ni..tapi anak murid batch 2011/2012...tapi biasa la..cikgu yang gerun lebih....wakakaka...macammana la keputusan murid-murid aM kan..harap-harap semuanya berjaya..

Kepada semua yang bakal menerima keputusan STPM, tarikhnya adalah pada 18 Mac 2013. Awal beberapa hari je dari result SPM.

Kepada mak ayah cikgu cikgi makcik pakcik murid pelajar yang terlibat..........marilah kita countdown tarikh keramat...

p/s: nak sembahyang hajat pun boleh..

My 1st entry

assalamualaikum dan salam 1malaysia...

My first entry ni...xtau nak tulis apa...hakhak...teruja pun ada.macam xpercaya je ada blog sendiri...kuikuikui...semuanya bermula dengan cerita hoooree!hooree!terus rasa nak ada blog..

selamat datang ke dunia blogging nAjEehAn...

hm..nak kena cantikkan blog ni..kosong sangat...

ps:meh la jadi antara follower yang terawal saya..wink ♥♡★☆