Pengikut

Isnin, 13 April 2015

GA:Contest Buy AVON Online

Dear ladies adik manisssssss semua!! Jom join giveaway kami!!

Caranya???
1) Share post ini
2) Follow blog http://avononlinemalaysia.blogspot.com. (kanan blog)
3) Follow Google +1 kami juga ya! (kanan blog)
5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10
Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??
Simple Contest For Great Gift =)
GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!
Selamat mencuba!!!
http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html
Klik banner ni untuk join....

Diari Mangkuk Tingkat Bersama ili

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Rancangan baru di Astro..hos/chef ili yang menarik, ceria dan enjoy..kalau tak percaya, korang boleh cuba tengok. di astro MAYA HD ch 135..


Sekarang ni entah la dah episod berapa. mungkin dah 6 episod kot...tapi anakMommy baru tengok 3 episod...best jugak la rancangan DMTili ni...masak sempoi je...dan ada banyak tips berguna dalam pemilihan bahan masakan..

Tips pilih udang..pilih cheese..pilih whipping cream...dan banyak lagi la..anakMommy rasa nak buat entry la pasal tips-tips dari iLi ni..boleh share dengan pembaca blog dan juga untuk simpanan sendiri...


ili akan masak beberapa masakan dan kemudian masukkan dalam mangkuk tingkat, jamu selebriti yang terpilih..setakat anakMommy pernah tengok dan tertengok ada artis seperti Nabila Huda, Izzue Islam, Nana Mahazan dan Nad Zainal..
setakat ni komen semua sedap la..anakMommy pun nak cuba buat jugak la..




Isnin, 6 April 2015

Servis LAZADA terbaik!

Assalamualaikum....
Salam sejahtera...

hm...siapa yang taktau LAZADA....??shopping online di Malaysia....

anakMommy ada beli satu barang di LAZADA...servis yang sangat bagus...
1hb4 anakMommy beli...isi borang..dan tadaaaaaa.....3hb4 dah sampai depan rumah..

Pertama kali beli dengan LAZADA..rasanya boleh beli lagi ni..tidak mengecewakan..

inilah barangnya yang anakMommy beli...
Apakah didalamnya...???Tungguuuuu

Khamis, 2 April 2015

Hujan dan kenangan manis

Assalamualaikum...
Salam sejahtera....

alhamdulillah...hujan lebat membasahai bumi Manjung sejak dari pukul 10pagi tanggal 2 April...adakah hujan ini sama-sama menangisi nasib rakyat marhaen yang terpaksa rela menerima GST???hehehe nak buat macam mana..dah nak kena jugak..bukan boleh nak elak..cuma elak dari kena tipu sudah la....yang tak boleh claim tu..kita claim kat akhirat esok..huhu pulak...

hm..best hujan-hujan ni..tarik selimut..krohh..krohh..kroh... tapi anakmami tak mengantuk la pulak..walaupun myAisy tu dah bagi grenn light "tidur la mami, Aisy pun tidur ni" kehkehkeh...

Hujan di Manjung
teringat zaman sekolah menengah..masa kat kampung..arwah mak ada lagi...hujan lebat gini la jugak...tengah boring-boring tak ada apa nak buat.sorang-sorang pulak tu...cakap kat mak.."mak..nak mandi hujan" hihi kenangan betul... mak kata "pergi la..tapi mandi kat belakang rumah.malu ja orang tengok" anakmami pun bermain la hujan..olalalala.... berdiri bawah bumbung zink yang air deras tu..perh...sakit kepala menahan air..tapi best..hahaha

zaman sekolah rendah dulu...masa hujan la jugak jadi rajin nak tolong bukak pintu pagar rumah...sebab apa..nak main hujan...

masa U pun pernah jugak tau..main hujan depan hostel..hahaha

dah jadi bini dan mak orang ni tak pernah buat lagi...malu kat anak-anak..hahaha

Rabu, 1 April 2015

#Warna Warni Sayur dan Buah

anakMommy dapat dari wA...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...