Pengikut

Isnin, 20 Oktober 2014

3D Scan

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Scan...scan...dan scan lagi....scan sangat best..sebab ape?boleh nampak baby...hihi...sangat teruja okey...anakMommy selalu checkup bulanan di klinik desa je.scan pun biasa je. Scan 2D..gambar hitam putih..contoh gambar scan 2D macam ni...
Sumber: Google

Scan 3D
Sumber: Google
anakMommy ada jugak buat scan di klinik swasta..scan 3D...ha..inovasi dari scan 2D tu..mengikut pembacaan anakMommy...sekarang ni dah ada scan 5D tau...kalau area Sitiawan, Lumut, Manjung ni....agak banyak jugak klinik yang tawarkan perkhidmatan servis 3D ni..tapi yang anakMommy selalu pergi Manjung Specialist (Pusat Pakar Manjung). Sekarang ni Manjung Specialist di bawah pengurusan KPJ. Manjung Specialist ni lokasinya bertentang dengan TESCO. Kalau nampak TESCO sebelah kanan, Manjung Specialist sebelah kiri..begitulah sebaliknya....

Temujanji seterusnya untuk scan baby bulan November ni..haritu pergi..tapi takde peluang tengok muka dia...boleh pulak baby ni meniarap dalam perut..memang boleh ek?masa Cik Dini dulu pun tak berpeluang tengok muka jugak...terlindung dengan uri....apa-apa je lah baby...asalkan sihat dan sempurna...mami luv uuuuuuu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...