Pengikut

Selasa, 18 Mac 2014

Delete messages on cbox

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Siapa pernah ada masalah pada cbox? Masalah apa? Masalah banyak mesej yang iklan panjang berjela-jela.sekali hantar tak ingat dunia..sampai 7/8 mesej. Penuh nama dia je kat chat box tu...

anakMommy pun ada masalah tu..nak delete, tapi tak ada butang delete kat situ...alahai..cemane ni..hm anakMommy pun tanya la pakcik google...dan dapat penyelesaiannya....

ta daaaa.....

Step:
#1   Log in akaun cbox
#2   Klik messages pada control panel
#3   Pilih messages
:
:
:
:
dah boleh delete mesej yang taknak tu...

p/s: kalau tau dari dulu..tak payah anakMommy susah-susah delete cbox pastu paste balik..grrr

8 ulasan:

  1. selalu buat aktiviti2 delete dan ban spam kt cbox ni. hehe. sakit mata tengok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tau la ye?ni anakmami baru tau lepas tanya pakcik G..hehe

      Padam
  2. Nice sharing! jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai...nanti anakmami ke sana ye..tunggu...hihi

      Padam
  3. Aku terus delete jer chatbox tue. Semak plak baca bila msg tak der kene mengena..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yan sebelum ni memang dete..tapi nak delete untuk kedua kali dah rasa ralat..tu yang cari gak idea cemana nak delete mesej je..
      Abis tu memang dah takde cbox la ye?

      Padam
  4. baru tau plak benda tu ble delete.. x pasal2 sblm nie saya tukar shout busuk sbb x suka tgk msj2 yg x diundang tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun baru tau juga..hehe dah tak pasal-pasal nak delete kan..

      Padam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...