Pengikut

Jumaat, 7 Mac 2014

Gosip HS & Mr.R

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Oh my...oh my....kes sekarang yang tengah hangat..Hanez Suraya dan Romie serta Liyana Manan
HS, Mr.R & LM...
Kes suami rela dirampas orang lain...

Hm.....tak tahu la nak cakap apa..tak ada kaitan dengan kita..tapi sebagai pembaca blog gosip, banyak la jugak ceriteranya...lagipun cerita pasal artis, orang politik, orang sukan and etc ni..semua orang tahu.yang taktahu boleh google...kalau cerita pasal kawan sekelas...rakan sekerja...siapa yang kenal kan...hehehe

LM kata diorang kenal dah 8bulan...
HS & Mr.R kata baru kenal 3bulan...

Dari pemerhatian amatur anakmommy ni...kalau jadi orang terkenal ni memang kena pandai menipu kan...mula-mula HS kata lelaki dalam gambar kat pantai tu peminat je...then tiba-tiba jadi kekasih..pastu cakap kekasih tu duda...tiba-tiba masih suami orang pulak...ha...Ya Allah...dosa berpanjangan...dikira tipu semua orang la kan...ish..ish...

di FB pun dah ada page "Kami Sokong Liyana Manan"..tapi anakmommy tak join lagi..kat ofis ni tak boleh access FB..

macam-macam dunia sekarang ni....agaknya ni la tanda-tanda dah nak akhir zaman...suami tidak bertanggungjawab...orang bersalah dipandang tinggi..orang benar dicaci dimaki...benda baik semua nampak buruk...

sebagai seorang isteri kepada orang kaya....ambil la kesempatan yang ada...penuhkan la akaun-akaun bank dengan duit suami anda..jadi bekalan kalau suami meninggal..suami kena ubat guna-guna...suami rela dirampas jadi apa-apa...KALAU ok....kalau tak, dah susah nak bina hidup baru...nak kena mula dari awal...nak tuntut nafkah mahu berlarutan bertahun-tahun..atleast ada la something yang kita dapat selain dari makan hati berulam jantung..
#pandangan peribadi anakMommy

Semoga yang terbaik untuk mereka bertiga...sesuatu yang berlaku pasti ada hikmahnya...sesungguhnya perempuan yang baik untuk lelaki yang baik..begitu juga sebaliknya...
Be strong Liyana Manan..kalau masih boleh diselamatkan, pertahankan la...berdoa la banyak-banyak..mungkin ada kesilapan dimana-mana.
Romie..jadi la suami dan ayah yang bertanggungjawab,pelindung kepada isteri serta anak-anak..
Hanez Suraya...semoga bahagia dunia dan akhirat..


 Sumber gambar: beautifulnara

12 ulasan:

  1. sakit hati lak nengok pic last tu..sabau jelah..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua wanita tengok pun geram sura...

      Padam
  2. tapi liyana manan ni bagus la.. professional tak melenting.. berani kerana benar.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.sangat tabah jugak kan...

      Padam
  3. Alahai... macam2 hal dunia artis nie.. hmm...

    BalasPadam
  4. dah lumrah artis mcm ne...tipu jer lebih... yg pntg kehendak diri tercapai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah kan..matlamat menghalalkan cara..dah xkisah betul ke salah.

      Padam
  5. malas nk ambik port sgt cerita retis2 ni.. memeningkan je.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang-kadang tu saja nak tau aisya..boleh buat topik sembang dengan kawan-kawan..hehe astaghfirullah...

      Padam
  6. Setiap org ade kepentingan masing2, asalkan tekak sndiri terlepas, semua jadi halal, basic mind set utk org zaman skrg. Problem dia si Hanez Suraya ni duduk under spotlight media, dlm attention public. Nasib mu la Hanez :)

    BalasPadam
  7. betul jugak tu...entah-entah banyak lagi kes macam ni...hiiii mintak simpang la kan...

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...