Pengikut

Isnin, 20 Mei 2013

Cuti Sekolah muncul lagi

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Harini dah 20 Mei 2013...lagi 4 hari sekolah pastu 24 Mei 2013 akan bermula lah cuti sekolah untuk pelajar-pelajar murid-murid cikgu-cikgu seluruh Malaysia....sangat best...kan..kan...kan...tapi kolej anakMommy sekolah sebenarnya...mula cuti sekolah 30 Mei 2013...uwawawa....padahal bukak sekolah sama je dengan sekolah biasa...10 Jun 2013 jugak.....rugi cuti beberapa hari..walaupun beberapa hari, cuti ni tersangat la penting bagi cikgu tau.....masa ni la nak urut-urut kaki sebab lenguh jalan dalam kelas...masa ni la nak merehatkan jari setelah berhempas pulas menanda hasil kerja murid..masa ni la nak rehatkan peti suara setelah penat membebel dalam kelas...huhu

Bukan sekolah anakMommy je yang mengalami nasib cam gini...tapi seluruh Kolej Vokasional seluruh Malaysia...tapi anakMommy takde la kisah sangat...sebab takde nak ke mana-mana pun...jadi surirumah je sebab en.baba keje...hihi anakMommy kesian dengan kawan-kawan yang PJJ perkahwinan jarak jauh...cuti-cuti macam ni la nak spend masa dengan keluarga tersayang....tapi nak buat macam mana kan..saya yang menurut perintah...

12 ulasan:

  1. wah saya yg mak budak pun excited tgu anak cuti sekolah he3...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. boleh la dari xde cuti langsung.. =D

      Padam
  3. Balasan
    1. belum lagi...next week baru mula...hihi

      Padam
  4. Balasan
    1. best...masa untuk bersama family... =)

      Padam
  5. Tahniah chot aka anakMommy dah ada blog...
    rajin-rajinla menulis.. hihi

    BalasPadam
  6. selamat berjimba di hari cuti..:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la...tengah countdown ni...hihi

      Padam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...