Pengikut

Ahad, 26 Mei 2013

Demi cinta.... ^,^


Nampak kan gambar yang kat atas tu?hehe sorry sangat-sangat...anakMommy baru terkena demam Adam&Hawa ni...hehe dulu cerita ni ditayangkan di MUSTIKA HD...rumah anakMommy takde langgan HD HD ni...so biar je lah...tup tap tup tap...ade tayang di RIA setiap Isnin-Khamis pukul 6 petang...memang layan la..en.baba ngutuk-ngutuk cerita ni...tapi tiap-tiap petang dia yang tunggu dulu depan tv...suka tapi taknak mengaku...huhu

Sampai episod berapa ye cerita Adam&Hawa ni...menyampah la dengan Hawa tu...geram je...tak sabar nak tengok ending ni...sekarang ni anakMommy tengok part yang Hawa pergi rumah Adam attend kenduri arwah...ke kenduri kesyukuran ek? pastu adik Hawa pergi jumpa Azi...cerita pasal Johan tu...
hm bila nak abis ek...

boring la layan cerita bersiri macam ni...buat orang ternanti-nanti..tertunggu-tunggu...

5 ulasan:

  1. suka versi novel je sbb tak minat heroin. hehehe

    BalasPadam
  2. novel dia pun best juga.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah pernah baca jugak novel...tapi tak ingat ending....hihi

      Padam
  3. tak suka johan. tp tengok jugak. hahaha

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...