Pengikut

Rabu, 25 Januari 2017

Pengalaman Membeli-belah dengan Groupon

Assalamualaikum...
Salam sejahtera..

Groupon...laman sesawang kita boleh tengok segala jenis jualan produk, perkhidmatan, percutian dan macam-macam lagi..

anakMommy selalu jugak menjengah ke Groupon mencari deal Photobook. huhu anakMommy ada terjumpa deal dari photobook menawarkan satu Photobook dengan harga RM0.00. Serius...0ringgit...
tanpa membuang masa, anakMommy grab the deal. Macam tipu je tapi betul... korang tengok la photobook yang anakMommy buat ni...haahaha terasa diri sangat kreatif...

Rajin-rajin la menjengah ke Groupon ni. Manatau ada deal yang korang tercari-cari ada disini..
ha. satu lagi.. Jika ada sebarang masalah dengan pembelian, terlupa kata laluan, tersalah maklumat emel, hubungi je pihak Groupon. Staff mereka sangat membantu. macam anakMommy haritu. beli deal, tapi salah alamat emel..tunggu confirmation deal, tak dapat-dapat..hubungi Groupon dengan hanya "live chat" masalah selesai..hihi

meh layankan photobook anakMommy dapat dengan groupon ni..

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...