Pengikut

Isnin, 21 Disember 2015

AES di lebuhraya

Assalamualaikum...
Salam sejahtera

Siapa pernah kena saman AES ni??? Anakmommy pernah.hahaha sedang memandu dengan kelajuan 130km/h di lebuhraya Utara Selatan pukul 1pagi.agaknya la.dah terlupa....tiba-tiba....flash!!! Erk! Terkedu sekejap.hihi itulah pengalaman pertama dan terakhir kena saman AES.

Kenapa terakhir kena saman..sebab anakMommy akan berhati-hati bila sampai kawasan hitam tu...kawasan yang anakMommy maksudkan adalah sebelum exit Slim River ke Utara (menghala ke Penang) jika memandu dari Kuala Lumpur...bila nampak papan tanda SLIM RIVER 5km..lepas tu ada tulis zon operasi kamera hadlaju..ha disitulah terletaknya kotak bermata satu...huhu ngeri kot bila nampak duit terbang melayang-layang..

Sekarang ni bila lalu situ memang kitorang memandu perlahan je..takde la perlahan sangat.100km/h juga.. Selalu tengok kereta lain kena ambil gambar.hihi

Ini je la kawasan yang anakMommy tau sebab kitorang selalu guna highway dari Tanjung Malim-Sungkai. Tempat lain anakMommy taktau.. Kalau ada sesiapa yang tau..boleh la share di komen..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...