Pengikut

Isnin, 13 April 2015

Diari Mangkuk Tingkat Bersama ili

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Rancangan baru di Astro..hos/chef ili yang menarik, ceria dan enjoy..kalau tak percaya, korang boleh cuba tengok. di astro MAYA HD ch 135..


Sekarang ni entah la dah episod berapa. mungkin dah 6 episod kot...tapi anakMommy baru tengok 3 episod...best jugak la rancangan DMTili ni...masak sempoi je...dan ada banyak tips berguna dalam pemilihan bahan masakan..

Tips pilih udang..pilih cheese..pilih whipping cream...dan banyak lagi la..anakMommy rasa nak buat entry la pasal tips-tips dari iLi ni..boleh share dengan pembaca blog dan juga untuk simpanan sendiri...


ili akan masak beberapa masakan dan kemudian masukkan dalam mangkuk tingkat, jamu selebriti yang terpilih..setakat anakMommy pernah tengok dan tertengok ada artis seperti Nabila Huda, Izzue Islam, Nana Mahazan dan Nad Zainal..
setakat ni komen semua sedap la..anakMommy pun nak cuba buat jugak la..




7 ulasan:

  1. Balasan
    1. cuba la tengok cik nor..santai je...hihi

      Padam
    2. saya ibu irma seorang TKI DI SINGAPURA
      pengen pulang ke indo tapi gak ada ongkos
      sempat saya putus asah apalagi dengan keadaan susah
      gaji suami itupun buat makan sedangkan hutang banyak
      kebetulan suami saya buka-bukan internet mendapatkan
      nomor MBAH SERO katanya bisa bantu orang melunasi hutang
      melalui jalan TOGEL dengan keadaan susah terpaksa saya
      hubungi dan minta angka bocoran SINGAPURA
      angka yang di berikan 4D yaitu 9347 TGL 23-03-2015
      ternyata betul-betul tembus 100% alhamdulillah dapat 100.jt
      bagi saudarah-saudara di indo mau di luar negri
      apabila punya masalah hutang sudah lama belum lunas
      jangan putus asah beliau bisa membantu meringankan masalah
      ini nomor hp -> (-082-321-062-999-) MBAH SERO
      demikian kisah nyata dari saya tampah rekayasa
      atau silahkan buktikan sendiri.

      Padam
  2. Balasan
    1. simple je tengok dia masak kan...tapi yummy..hihi

      Padam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...