Pengikut

Rabu, 6 November 2013

[PART 2] Keguguran....sakit ke?

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera....

First time seumur hidup anakMommy keguguran...takut sangat.....bermacam-macam perasaan ada....macam ni rasanya perasaan orang yang keguguran...TAKUT!!! sedih tu tak datang lagi...mungkin sebab takut tu melampau-lampau kot..sampai tak fikir yang lain...

Pengalaman keguguran anakMommy ni....anakMommy tak rasa sakit langsung!!! sikit pun tak...start dari bleeding hari Rabu sampai le admit wad Hospital Seri Manjung hari Ahad tu..tak ada pun sakit-sakit perut...yang peliknya..bleeding pun sikit sangat..kadang-kadang langsung tak ada..dah admit wad pun tak sakit sampai la saat nak masuk bilik bedah..

Mungkin setiap orang lain-lain kot..anakMommy ada jugak google cari blogger yang senasib dengan anakMommy...ada yang sakit sangat...ada yang gugur sendiri dekat rumah...ada yang tumpah darah teruk sangat...macam-macam la..tiba-tibarasmenyesalpulakbaca

Setiap hari anakMommy berdoa jangan la tumpah darah tengah-tengah malam...tiap kali en.baba selesai solat, anakMommy suruh dia doakan agar semua dipermudahkan dan berjalan lancar..alhamdulillah...tak ada apa-apa berlaku sampai la anakMommy masuk wad..

*tq en.baba...i love you so much <3 <3 n cik Dhia...sangat memahami Mommy yang tak sihat ni...

4 ulasan:

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...