Pengikut

Ahad, 21 Julai 2013

Blog tak boleh buka?

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Sekian lama anakMommy tak menjenguk blog..sangat sibuk dengan kerja hakiki..last time anakMommy access  ke blog adalah sebelum puasa...hm...1...2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12 hampir 2 minggu anakMommy tak bukak blog...

selepas sahur sambil menunggu nak solat subuh, anakMommy pun on laptop..taip kat address tu http://anakMommy.blogspot.com/ tapi tak boleh..yang keluar kat situ "Problem Loading"...aik??giler cuak...takkan sebab lama tak buka blog jadi macam tu?uwa......anakMommy try lagi...tak boleh jugak...aAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cemana ni...rasa nak nangis pun ada...

anakMommy pun try la alternatif lain...bukak pakai Internet Explorer...baru boleh..lega sikit...tapi bila guna mozilla firefox tak boleh jugak...ada sape-sape tau tak kenapa jadi macam tu?dan macam mana nak bukak guna mozilla balik?please..please..somebody please help me...

5 ulasan:

  1. cuba clear cache monzilla :)
    kalau x boleh juga, try tukar template dan buka dgn monzilla
    ada template x sesuai dgn pelayar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup, setuju dgn bro sop. Kalau xblh jugak, cuba uninstall dan re-install balik mozilla.

      Padam
    2. oo..begitu rupanya...tq bro sop n wan... =)

      Padam
  2. cik nor guna google chrome...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. laptop ni tak ada chrome cik nor =D

      Padam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...