Pengikut

Khamis, 22 Disember 2016

Spin Mop dari Cosway




Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Yes!! Yes!! anakMommy dapat jugak spin mop yang diidam-idamkan..dari awal tahun lagi dah aim tapi tak terbeli jugak. sebab ongkosnya enggak ada.. bila dah ada duit lebihan bercuti, hm..apa lagi, spin mop mula berpusing-pusing dalam fikiran la. mulanya anakMommy ushar Kloken spin mop dari GoShop... tapi macam lambat je nak sampai. hati dah tak sabar-sabar sangat. Nak segera jugak. anakMommy ajak en.Baba pergi ke Tesco Seri Manjung sebab dalam tu ada Cosway.

Sama je konsep mop GoShop dengan Cosway ni.. tak perlu perah pakai tangan. Cuma GoShop ada lagi banyak tambahan mop manakala Cosway ada satu mop je. Harga GoShop RM14X, Cosway pulak RM10X. kenapa ada X? anakMommy tak ingat nombor belakang tu...sorry...

dengan harga RM10X anakMommy dapat baldi, satu handle mop dan 2mop. Berbaloi jugak rasanya..kalau mop tu dah rosak, anakMommy boleh beli refill di Cosway. yang GoShop tu memang tak ada jual refill.
Memang mudah hari anakMommy mop dengan Spin Mop Cosway ni. Tak sakit tangan nak perah. cikDini pun tiba-tiba rajin tolong anakMommy mop.hehehe

update gambar:


4 ulasan:

  1. Balasan
    1. gambar baru je anakmami upload ciknor...hehe

      Padam
  2. Mmg best giler mop ni. Tp sekarang ade problem, rod nye x bole nk spin. Huhuhu... brutal sungguh aku gune. G kt cosway, uncle tu ckp gear nye rosak tu. Ya Allah... cepatlah stok gear ade. X bole thn nk mop lantai.

    BalasPadam
  3. Mmg best giler mop ni. Tp sekarang ade problem, rod nye x bole nk spin. Huhuhu... brutal sungguh aku gune. G kt cosway, uncle tu ckp gear nye rosak tu. Ya Allah... cepatlah stok gear ade. X bole thn nk mop lantai.

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...