Pengikut

Jumaat, 11 September 2015

Hotel Best di Pulau Pinang a.k.a Penang

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Yeay!!!orang Penang mai Penang.....huhu perasaan tu lain macam tau...

short getaway family...ke Penang...pergi ke pulau..selalunya lalu Penang je sebab nak pergi Sungai Petani. tak pernah lagi seumur hidup anakMommy tidur di pulau..hihi

Percutian 2hari 1malam ke Penang...yang paling penting adalah tempat tidur.bila dah ada anak ni...haruslah hotel yang ada swimming pool..en.Baba pulak nak yang ada pantai...hm...setelah google..tripadvisor..trivago..agoda dan seumpama dengannya....anakMommy pilih FOUR POINTS BY SHERATON PENANG. ni laman web http://www.fourpointspenang.com/

 
anakMommy booking by phone call.mudah, cepat dan murah sikit dari trivago.hanya tempah, bayar masa check in nanti. anakMommy sampai ke hotel lebih kurang pukul 5.30petang. dah nampak hotelnya dari tepi jalan.alamak.................tak ada parking..cemana ni....kitorang dah bebel-bebel dah.hm...kecewa la jugak.tapi tak apa la.yang penting kita check in dulu..turun kat lobi, valet ambil kereta. carikan parking. kitorang pun bawa barang-barang semua turun kereta.em nasib baik service valet percuma. best jugak ada valet ni..tinggal je kereta kat lobi.diorang uruskan semua.hehe terasa diri begitu berharga.hahahaha tapi..tapi..kalau apa-apa jadi kat kereta..contohnya calar ke...hm pandai-pandai la...

masuk je lobi...wow!!pantai belakang tu je..turun tangga lobi, dah sampai tepi pantai...syok ooo...kat pangkor pun susah nak cari hotel yang betul-betul tepi pantai..swimming pool harus lah ada...tapi Cik Dini tak tau lagi...hihi

Masuk je bilik, wow...bilik suites menghadap laut....anakMommy booking bilik deluxe je.tapi pihak hotel upgrade sebab bilik deluxe penuh.alhamdulillah..rezeki anak beranak yang pertama kali nak tidur di Pulau Pinang. Bilik sangat kemas, bersih, dan anakMommy sangat puas hati. dengan harga bilik RM268 termasuk tax dan juga breakfast untuk 3orang. Perkhidmatan yang diberi adalah terbaik.




anakMommy recommend this Four Points by Sheraton Penang to all who wants to stay in Penang.




5 ulasan:

  1. Nanti bleh rekomen pd saudara mara yg nak mai penang..kami pon teringin nak join skali gtu

    BalasPadam
    Balasan
    1. mai la ke penang..macam-macam ada...hotel pun best.hihi

      Padam
  2. Balasan
    1. stress keja cikNor..cuti tempat dekat pun dah rasa best sgt.hehe

      Padam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...