Pengikut

Selasa, 24 Mac 2015

Demam drama TLU

Kekasihku...Kusimpan satu rahsia Takkan pernah aku buka Hingga tiba saat ini
Kekasihku Kini kulebih bahagia Tanpa dirimu disisi Menyakiti, meracuni hati ini


Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

ha...siapa yang tak tahu lagu ni...myDini pun tau..hihi kitorang berduet sama-sama masa tengok cerita Teman Lelaki Upahan...penontonnya en.Baba dan myAisy...huahua....


for ur info..this week is the finale for this drama...chewah speaking pulak.. kompem la happy ending kan...tapi tak sabar jugak nak tengok...

kitorang satu family tak pernah layan pun cerita ni..sebabnya..setiap petang, senja en.Baba akan pasang channel sport...haritu pergi rumah my brother-in-law, diorang layan cerita ni..maka kami tertengok..dan en.Baba rasa seronok..dan terlayan...cemana starting cerita ni pun taktau..kekeke memula tengok dah  episod 14..layankan aje....

hai El..hai Kyra...can't wait to see you this evening..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...