Pengikut

Isnin, 25 Mac 2013

P1 vs TV

Dasyat tak tajuk entry tu....hihi macam paham tak paham kan..kiki meh nak explen sikit.
P1 adalah line internet yang anakMommy gune..ade banyak lagi line internet yang lain macam streamyx,unifi ape lagi ek..hm ape-ape je la line yang ade kat Malaysia ni..

TV pulak merujuk kepada tv yang anakMommy guna iaitu tv LG yang gemuk.Duit takde nak tukar LCD..hikhik nak kumpul duit nuff dulu.huhu

so ape kaitan P1 dan tv ni..ni la kaitannye...sejak dari Jumaat,22/3/2013 jam 5pm line internet tibe-tibe je xde...kuat memori anakMommy ni kan..bukan ape..time tu anakMommy    baru je masuk bilik air.tibe-tibe budak debab a.k.a anakku sebut alaaaaaa...mane..mane...nak dijadikan cerite siaran tv kat umah ni kawen dengan P1 sebab anakMommy guna skybox..da lame tak melanggan astroo ni..kalo internet xde...xde la siaran tv..

sekarang ni P1 wat hal...dari petang Jumaat tu sampai arini (dah Isnin tau)4 hari xde line....da 4hari jugak tak tengok tv..da la cuti skola pulak tu....uwaaaa.....budak debab tu boring da...asik sembang ngn mami je...nak nyanyi-nyanyi lagu Hi-5 kat disney junior pun da xdpt..

nasib la ade hp canggih skit.bleh la nak ngintai2 pe yang jadi dunia hujung jari ni..tapi tak puas la surfing guna hp..kecik sangat..tapi atleast dapat la jugak update blog guna hp ni..blogwalking and main isi duit dalam tabung pun terjejas jugak... =(

tibe-tibe rasa nak pakai ipad/tab...ntah ape ka kaitannye kan...hihi

p/s:malam ni citer  JODOH kat astro ria...xdapat la tengok camni...

6 ulasan:

  1. akhirnya.....internet kembali seperti sediakala...

    BalasPadam
  2. susah juga bila internet x da kan?
    Sop bosan gile jika x da internet.. mati kutu dibuatnyer... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susah..susah....ni pakej pulak tu...xde internet,xde tv....huhu lagi la xbleh idop... =D

      Padam
  3. hu3.. saya kalau xdek tv boleh tahan laghik.. tapi kalau takdek internet, memang bingung kepala jawapnye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe...internet sangat penting zaman skrg ni kn...tu la..da nyaris nak beli ipad/tab yang bleh 3g selain tepon.hahaha

      Padam
  4. Masalah yang sama,tp syukur la guna strymix dan astro =)

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...