Pengikut

Selasa, 12 Mei 2015

Almari LAZADA

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera....

ta da..............ini lah hasilnya....lambatnya nak update pasal almari ni..hihi cerita bulan lepas kot....


pasang sendiri....2jam pasang almari ni..melecet tangan anakMommy tau...hm...
beli di LAZADA...saja anakMommy nak cari almari murah-murah..harga almari ni RM58..sekali shipping total RM73.nak isi baju kerja anakMommy yang dah melimpah-limpah...huhu...

so far ok la dengan harga..material plastik...waterproof...tapi tak boleh la isi kain sepenuh-penuh rak..melendut la jugak rak tu..roboh kang tak pasal je kena bebel dengan En.Baba....frame untuk almari ni besi...ala..besi yang ringan tu..penyambung plastik..tapi tahan lasak la..mudah-mudahan tahan lama almari ni..

hm bila la nak dapat duit berkoyan-koyan ni....nak buat built-in wardrobe....haritu tanya RM7000 jenis L-shape tinggi standard...erk.tercekik jap..

Sumber:Google

6 ulasan:

  1. ehhh cantik jugaq ye :)

    BalasPadam
  2. tahan lasak tak. haritu ada ada beli yang jenis simple kat tesco. tak sampai seminggu dah roboh

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Almari ni cepat robot. Nyampah.

    BalasPadam
  4. Almari ni cepat robot. Nyampah.

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...