Pengikut

Jumaat, 8 Mac 2013

Baby Bullet Blender

assalamualaikum
Selamat Petang Jumaat....

Mommy to be n mommy baru macam aM ni mesti nak yang terbaik untuk anak kan....
aM saja nak share dengan semua mommy and daddy pasal baby bullet blender..tau? ala..blender untuk baby...katanya senang digunakan dan menjimatkan masa.aM xpernah ada lagi blender ni...baru nak beli..tunggu punya tunggu promosi kat groupon la..milkadeal la...akhirnya promosi yang ditunggu ada juga...ahahaha...

ni la yang aM nak share...


sekarang ni ada promosi kt mydeal baby Bullet Blender @myDeal RM128 je...giler-giler murah...aM tengok kat facebook ada yang jual dengan harga RM200..harga sebenarnye RM300..rasanya la...xpun RM299..selalukan macam tu..ada 9sen sen...

aM pun baru nak beli ni..guna ke tak tak tau la...hehe (ni la yang selalu myhubby bebelkan.beli tapi tak guna)

cepat..cepat..promosi sampai pukul 12 tengah malam ni je-8hb32013 je...


5 ulasan:

  1. dhini dah besaq x yah beli la

    BalasPadam
  2. geram tgk...cute sgt blender ni....

    BalasPadam
  3. comelnya..hehe.mesra pengguna tak? kalau2 dah beli igt nak bagi adik pakai..dia kecik2 pun ligat masak..hoho

    BalasPadam
  4. xsmpat bli..mlm tu sibuk sgt.hihi

    BalasPadam
  5. Blender bb bulet ni mmg cute. Senang bwk travel.

    BalasPadam

terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...